Biserica

Șerban VodĂ

Anunț umanitar


După cum știți, împreună am reușit să facem mobilierul de la grădiniță, iar ca să să putem da în folosință grădinița avem nevoie și de saltele pentru pătuțuri. Saltelele pot fi făcute în 2-3 săptămâni, dar ele trebuie achitate cât mai curând posibil. O saltea, conform ofertei, costă 361 lei și respectă toate normele în vigoare.

Vă rugăm pe această cale să vă gândiți să donați pentru această cauză, bineștiind că milostenia acoperă mulțime de păcate. Împreună cu Consiliul și Comitetul Parohial, am hotărât ca acest apel să fie pus și pe Facebook-ul bisericii noastre pentru că anul trecut când s-au deschis școlile, apelul nostru umanitar a reușit să atragă mulți donatori care ne-au adus ghiozdane și rechizite absolut necesare copiilor parohiei noastre.

Știind sufletul dumneavoastră, sunt convins că împreună vom putea achizitiona și saltelele, și vom putea dărui și ghiozdanele cu rechizite celor care au nevoie.

Timpul este foarte scurt și nu putem sta pe loc. De aceea, vă mulțumim tuturor anticipat și rugăm pe bunul Dumnezeu să vă răsplătească fiecăruia în marea Sa iubire de oameni.

Preot paroh Dinu Pompiliu

Puteti depune si online cu IBAN la banca BCR sau Paypal aici : https://bisericaserbanvoda.ro/donatii/